Steaua a remizat cu Dinamo, 1-1. Keșeru i-a salvat pe roș-albaștri

Dinamo a fost la un pas să bată Steaua pe terenul din Ghencea după ce a deschis scorul în minutul 57 și părea că va reuși să conserve avantajul până la fluierul final. Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, l-a introdus spre finalul partidei pe Kaludiu Keșeru, iar fostul atacant al lui Nantes a egalat în minutul 89, în agonia "câinilor roșii".

Elevii lui Flavius Stoican au început hotărâți meciul în fața rivalei pe care nu mai reușiseră s-o învingă de 6 meciuri. Ofensiva al-roșilor s-a estompat treptat, iar jucătorii Stelei au preluat controlul jocului, obținând 8 cornere în prima repriză.

Scorul a fost deschis însă de Dinamo, după ce Dragoș Grigore a transformat cu sânge rece un penalti, executându-l pe Tătărușanu cu o scăriță. Arbitrul Alexandru Tudor a acordat lovitură de la 11 m în urma unui fault al lui Tătărușanu.

Introdus pe finalul meciului, Claudiu Keșeru a primit mingea la marginea careului, în minutul 89', a preluat și apoi a șutat lângă bară stabilind scorul final.

În urma acestui rezultat, Steaua rămâne prima în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce Dinamo ocupă locul 5, cu 33 de puncte

Steaua va intâlni etapa următoare, în deplasare, pe CFR Cluj, iar Dinamo va primi vizita Coronei Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel