CTP: Eliberarea condiționată îl ajută pe "patriarhul" Năstase

CTP
CTP

Scriitorul și jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că decizia de eliberare condiționată a lui Adrian Năstase va fi interpretată de public drept o achitare.

Eliberarea condiționată "este utilă ca imagine pentru dl. Adrian Năstase. Sigur, este vorba de eliberare condiționată, nu de anularea pedepsei, dar în ochii publicului dl. Năstase speră ca această decizie a instanței să îi ajute această imagine de patriarh", a spus Cristian Tudor Popescu, miercuri, la Realitatea Tv.

"Este un om nu numai liber, dar și foarte puțin vinovat în ochii publicului sau mult mai puțin vinovat. Asta este greutatea (deciziei instanței) în ochii publicului. Faptul că dânsul este eliberat condiționat este interpretat de opinia publică ca un fel de achitare, ca un fel de dezvinovățire a d-lui Năstase de către justiție", a mai spus jurnalistul.

Adrian Năstase poate fi eliberat condiționat

Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au admis solicitarea lui Adrian Năstase de eliberare condiționată. Decizia instanței nu este definitivă și nici executorie. DNA a anunțat deja că va face recurs.

"Atâta vreme cât dl. Adrian Năstase a fost condamnat de justiția țării în care dânsul a fost premier, dl. Năstase este vinovat din punct de vedere judiciar", a mai punctat Cristian Tudor Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel