Adrian Năstase, eliberare condiționată: Tribunalul Ilfov decide astăzi dacă fostul premier părăsește arestul

Tribunalul Ilfov judecă astăzi contestația făcută de procurorii DNA la decizia Judecătoriei Sectorului 4 de a-l elibera condiționat pe Adrian Năstase. Fostul premier, care are peste 60 de ani, a executat deja o treime din pedeapsa de 4 ani și jumătate. Hotărârea instanței din Ilfov va fi definitivă.

Judecătoria Sectorului 1 a decis la 23 iulie că Adrian Năstase poate fi eliberat condiționat. DNA a făcut contestație la această decizie, care va fi judecată de Tribunalul Ilfov.

CTP: Eliberarea condiționată îl ajută pe "patriarhul" Năstase

Fostul premier va fi adus de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Ilfov pentru a fi prezent la judecarea contestației făcute de procurori la decizia Judecătoriei Sectorului 4 de a-l elibera

Năstase a executat o treime din pedeapsa de 4 ani și jumătate de închisoare cu executarea, la care a fost condamnat după contopirea pedepselor în dosarele "Zambaccian" și "Trofeul Calității". Hotătârea de astăzi a Tribunalului Ilfov este definitivă, astfel că Adrian Năstase va pleca din arest dacă magistrații vor repinge contestația DNA.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au atacat decizia Judecătoriei Sectorului 4 susținând că Adrian Năstase nu merită eliberat pentru că nu a avut merite deosebite.

Ce influență mai are Adrian Năstase în PSD, după eliberare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel