ADRIAN NĂSTASE află miercuri dacă va fi eliberat condiţionat

Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 va lua miercuri în dezbatere cererea lui  Adrian Năstase de eliberare condiţionată din închisoare.

ADRIAN NĂSTASE. Pe 3 iulie, Comisia de liberare condiţionată de la Penitenciarul Jilava a dat aviz favorabil solicitării fostului premier Adrian Năstase de a ieşi mai devreme din închisoare iar dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 4.

La data de 24 iunie, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca la cei patru ani de închisoare primiţi de fostul premier în dosarele 'Zambaccian' şi 'Trofeul calităţii' să se adauge şase luni ca spor de pedeapsă, astfel încât acesta va executa în final patru ani şi şase luni de închisoare.

Citește și: Năstase, motivare pentru sporul de pedeapsă: Nu a fost un exemplu de probitate


ADRIAN NĂSTASE a fost condamnat pe 6 ianuarie 2014 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi trei ani pentru şantaj în dosarul 'Zambaccian'. De asemenea, el a fost condamnat pe 20 iunie 2012 la doi ani de închisoare în dosarul 'Trofeul calităţii', din care a efectuat opt luni de detenţie, fiind eliberat condiţionat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel