EXCLUSIV  Ce ascund declarațiile revoltătoare ale ministrului Bostan despre profesori. Scandal uriaș care s-a vrut ascuns

Ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, se apucă din senin să facă declarații revoltătoare despre profesori. Dar ce se ascunde în spatele afirmațiilor care i-au enervat pe dascăli?

DC News lansează următoarea întrebare: Nu cumva declarațiile ministrului Bostan au fost făcute pentru a acoperi scandalul de la Evaluarea Națională 2016, de la proba de germană? Nu cumva s-a vrut orientarea atenției în altă direcție?

VEZI ȘI: EXCLUSIV Subiectul de la GERMANĂ, de la Evaluare Națională, cunoscut. GAFĂ de proporții

Subiectul de rezervă de la Limba germană, de la examenul din 2015, a fost dat anul acesta. Pentru a nu stârni mare vâlvă, pe tăcute, subiectul care era postat pe site-ul EDU.ro, la secțiunea subiectelor de rezervă anul trecut, a fost scos de pe site, chiar în timpul examenului. Spre seară, în presă au apărut declarațiile revoltătoare ale ministrului Comunicațiilor, Marius Bostan, tocmai despre... educație. Pentru că penibilul nu fusese suficient, miercuri, oficialul a cerut scuze pentru declarațiile făcute.

DC News l-a contactat pe profesorul Hanibal Dumitrașcu pentru a comenta această posibilă diversiune.

"Cum ați spus și dumneavoastră, este vorba despre diversiune, manipulare, încercare de a abate atenția de la lipsa de competență, de profesionalism de care ar fi trebuit să dea dovadă echipa ministerială și guvernul în general. Atunci când organizezi așa un asemenea tip de evaluare de care depinde viitorul unei întregi generații, sigur că nu faci decât să-ți ascunzi lipsa de responsabilitate. Despre asta este vorba. Ar putea fi o diversiune sau ar putea să nu fie. S-ar putea să fie vorba despre incompetență, ticăloșie și prostie", ne-a spus Hanibal Dumitrașcu.

"Din punct de vedere tehnic, da, putem vorbi despre o explozie controlată", a adăugat Hanibal Dumitrașcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel