Barack Obama, campanie împotriva violenței sexuale

Președintele Barack Obama a lansat o campanie de combatere a violenței sexuale în campusurile universitare din Statele Unite, în condițiile în care studiile au arătat că, în timpul studiile, o femeie din cinci este agresată sexual.

Barack Obama a denunțat lipsa de toleranță din campusurile universitare americane în privința agresiunilor sexuale, drept pentru care a inițiat o campanie împotriva acestor tipuri de violență.

Studiile recente au evidențiat că o femeie din cinci este agresată sexual în timpul studiilor universitare, fapt îngrijorător pentru autoritățile americane, mai ales pentru că doar 12% dintre aceste cazuri au fost semnalate. Însă, nu doar femeile se confruntă cu astfel de probleme, bărbații fiind, la rândul lor, victime.

Citește și: Incident la Casa Albă, EVACUARE de urgență


"Cu toate că victimele acestor agresiuni sunt în mare parte femei, ştim că bărbaţi sunt de asemenea agresaţi, violaţi", a declarat Obama, citat de Mediafax.

Obama, tată a două fiice de 13 şi 16 ani, a subliniat că eradicarea violenţei sexuale presupune o responsabilitate comună a tuturor actorilor din cadrul societăţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel