Obama, imaginile care l-au uimit chiar și pe el - VIDEO

Un video șocant l-a uimit chiar și pe Barack Obama, preşedintele SUA.

Clubul Baltimore Ravens a decis să anuleze contractul jucătorului Ray Rice, Liga Naţională de Fotbal l-a suspendat nelimitat, după ce a apărut un film în care acesta îşi bate cu bestialitate soţia într-un lift. Incidentul a avut loc în luna februarie în Atlantic City şi a degenerat după ce Janay Pamer l-a pălmuit pe Ray. Femeia nu a depus plângere la poliţie.

Chiar şi Barack Obama, preşedintele SUA, a fost şocat de ceea ce a văzut: "Atitudinea este demnă de dispreţ şi inacceptabilă. Un bărbat adevărat nu loveşte niciodată o femeie", a afirmat Obama, prin intermediul unui comunicat dat publicităţii de purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest.

Ray Rice şi Janay Palmer erau logodiţi în luna februarie, ulterior cei doi căsătorindu-se.

Imaginile publicate de TMZ i-au schimbat însă viaţa lui Ray Rice, 27 de ani. Acesta a pierdut 40 de milioane de dolari, valoarea contractului cu Baltimore Ravens. Foarte probabil, va fi suspendat pe viaţă din viaţa sportivă.

Cazul este intens dezbătut în toată America. Cele mai importante televiziuni, în frunte cu CNN, alocă spaţii largi incidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel