Barack Obama, val de critici pentru gafa făcută la coborârea din avion

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, este criticat aspru pe rețelele de socializare pentru o gafă de protocol care a avut loc la coborârea din elicopterul prezidențial la New York.

 

O înregistrate video cu sosirea liderului american la Adunarea Generală a ONU de la New York, la scurt timp după forțele americane au pornit raidurile în Siria împotriva contra jihadiștilor din Statul Islamic, a fost postată pe contul de Instagram al Casei Albe, relatează telegraph.co.uk. Imaginile surprind momentul în care președintele Statelor Unite salută distras un puşcaş marin la coborârea din elicopterul prezidenţial, având în mână o cană de cafea.

Imediat, un val de critici la adresa gestului liderului de la Casa Albă au invadat rețelele de socializare.

"Preşedintele Obama tocmai l-a salutat pe puşcaşul marin având în mână o cană de cafea?!", a reacţionat, într-un mesaj postat pe Twitter Comitetul Naţional Republican.

Au fost însă și internauți care au susținut că Barack Obama nu este singurul președinte care a încălcat protocolul salutului la coborârea din avion, amintind că și fostul președinte american George W. Bush, în 2001, a salutat în timp ce îşi ţinea câinele în braţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel