Anunț de ultimă oră legat de semnăturile lui Diaconu pentru europarlamentare

Mircea Diaconu are nevoie de 100.000 de semnături pentru a candida independent la alegerile europarlamentare. Mai are la dispoziție două zile pentru a strânge toate semnăturile, iar numărul oamenilor care l-au susținut până în acest moment este mare.

În prima zi au fost înregistrate 6.000 de semnături și numărul a crescut de la o zi la alta. Multe au venit din provincie, dar și bucureștenii s-au mișcat foarte bine, a spus Mircea Diaconu pentru DC News.

"Astăzi (luni – n.r.) au început să vină tabelele cu semnăturile din țară. În aceste momente se strâng toate, iar la noapte vom ști unde ne aflăm. Veștile par a fi foarte bune. Din București am primit foarte multe tabele cu semnături. Incredibil ce-i aici! Dacă nu dublează provincia, nu reușim... Suma este enormă, iar timpul este foarte scurt, dar pare că totul sună bine. În următoarele două zile, sper să strâng cât mai multe. Nu mă așteptam la o susținere atât de mare. Am pornit așa... dintr-o întâmplare. În prima zi, m-am speriat, am crezut că este greu de strâns atâtea semnături, dar astăzi sunt din ce în ce mai încrezător. Cert este că răspunsul oamenilor este peste așteptări. Nu știu de ce, nu am timp să mă gândesc la nimic acum. Este o chestiune de tensiune, de minute, de efort comun... teoretizăm mai multe după acest episod", a declarat Mircea Diaconu pentru DC News.

Îndrăgitul maestru a transmis și un mesaj pentru românii care încă nu au semnat: "Nu vă opriți! Până în ultima clipă, nu vă opriți!".

PNL a refuzat să-l includă pe Mircea Diaconu în listele pentru alegerile din 25 mai, pentru a nu risca sancțiuni de la BEC. Ca urmare, acesta a hotărât să candideze independent, având nevoie de o listă de susținere cu 100.000 de semnături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel