E oficial: A strâns 100.000 de semnături și candidează la europarlamentare

Corina Ungureanu, fostă campioană mondială la gimnastică, a depus luni, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatură şi listele cu cele 103.027 de semnături de susținere, ce îi vor permite să candideze din postura de independent la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Fost mare sportivă a venit însoţită de tineri care purtau hanorace inscripţionate „Independent Corina Ungureanu. Campioană mondială la gimnastică”.

Potrivit Mediafax, Corina Ungureanu a transmis că îşi doreşte să ajungă în Parlamentul European pentru „a promova şi a aduce România între primele ţări, pentru că trebuie să ne facem văzuţi şi auziţi”.

Ea şi-a anunţat încă din august 2013 decizia de a candida ca independent pentru un mandat de europarlamentar la alegerile din acest an.

Pentru a putea candida, fosta mare sportivă a decis să demisioneze din PSD, partid al cărei membru devenise în urmă cu peste un an, după ce a renunţat la apartenenţa sa la UNPR.

Corina Georgiana Ungureanu, născută în 29 august 1980 la Ploieşti, a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi 1999. Ea a fost membră a echipei de gimnastică artistică a României care a câştigat de două ori titlul mondial şi a fost campioană europeană la sol în 1998.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel