EXCLUSIV  Zile dificile la locul de muncă pentru o zodie. Astrolog DC News: Mare atenţie cu superiorii!

Horoscop
Horoscop

Daniela Simulescu, astrologul DC News, le recomandă celor aflaţi într-o anumită zodie să evite conflictele sau discuţiile în contradictoriu, mai ales la muncă. 

"În prima parte a săptămânii îţi vei da cu stângul în dreptul foarte uşor, pentru că vrei să faci o mulţime de lucruri, îţi faci planuri şi nu-ţi ies. Te grăbeşti ca de obicei. Din a doua parte a săptămânii, când Venus intră în Rac şi Soarele intră în Leu partea emoţională, romantică, de stat pe acasă, de renovat, de mutat, se schimbă.

În prima parte a săptămânii ţi-aş recomanda să nu te cerţi cu lumea. Dacă cei din jurul tău se ceartă, nu te implica, nu încerca să faci dreptate. Nu te mai implica în genul acesta de acţiuni pentru că nu-ţi fac onoare şi s-ar putea ca ceilalţi să nu te mai privească cu aceiaşi ochi şi n-o să-ţi convină.

Profesional, mai ales în prima parte a săptămânii, nu intra în conflicte cu superiorii pentru că vrei tu să demonstrezi ceva. Ei ştiu de ce iau deciziile pe care le iau şi au alte responsabilităţi. Deci mare grijă cu cine te cerţi la locul de muncă în prima parte a săptămânii. În cea de-a doua parte a săptămânii ocupă-te de dragoste, de iubire, de copii, de renovat, de stat prin casă că o să-ţi priască", le transmite Daniela Simulescu Berbecilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel