Waze a reactivat o funcție mult accesată de șoferi, după ce renunțase la ea în toamna lui 2023

foto: Freepik
foto: Freepik

O funcție utilă care, pentru câteva luni, fusese eliminată din aplicația Waze a revenit în meniu la sfârșitul anului 2023.

În septembrie 2023, aplicația Waze, extrem de populară printre șoferi, renunțase la una dintre funcțiile de raportare a mașinilor de poliție întâlnite în trafic. La acea vreme, utilizatorii iOS nu mai puteau accesa opțiunea "Cealaltă parte" / "Other side" atunci când doreau să raporteze prezența unei mașini de poliție.

Această schimbare a stârnit nemulțumire în rândul utilizatorilor, mulți considerând-o "un pas înapoi". Șoferii care foloseau aplicația erau de părere că responsabilitatea reciprocă în trafic este esențială, iar capacitatea de a marca prezența poliției de pe cealaltă parte a drumului aducea un beneficiu semnificativ în gestionarea traficului.

Cu toate acestea, se pare că decizia de eliminare a acestei funcționalități nu a fost definitivă, iar situația a fost remediată ulterior, cel mai probabil, printr-o actualizare recentă a aplicației. Așadar, la sfârșitul anului 2023, în aplicație a fost reintrodusă pictograma care avertizează șoferii cu privire la prezența unei mașini de poliție pe cealaltă parte a drumului.

                                   

Waze este o aplicație care se concentrează în special pe componenta de navigație și are precizie sporită ori de câte ori vine vorba de ETA (ora estimată de sosire) și de găsirea unor rute mai rapide către o destinație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel