Voropchievici, cifra divină. Dana Grecu: Extraordinar, nu am știut-o

Numerologul Voropchievici a explicat la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3 cum se calculează cifra divină și despre cum ajung anumite persoane căsătorite să aibă mai degrabă o căsnicie pe cont propriu. Dana Grecu a făcut și ea calculul și s-a arătat uluită. 

"Există opt modalități de afaceri numerologice. Astea sunt atât de simplu de făcut, doar să vă jucați voi cu silabele de la luna în care v-ați născut. De exemplu, dacă v-ați născut în luna octombrie, aveți trei silabe. Trebuie să vă găsiți pe cineva cu trei silabe, de exemplu, născut în luna iunie. Astfel, adunate dau cifra divină, cifra șapte. Se merge perfect, la sigur", a spus Mihai Voropchievici. 

"Extraordinar, asta nu am știut-o," a intervenit Dana Grecu. 

"Așa este, suntem la Adevăruri ascunse. Nu le putem oferi pe toate. Pot apărea tot felul de combinații, dar alta poate spune că nu vede căsătoria ca pe ceva obligatoriu, dar se simt bine împreună, construiesc bine împreună, dar nu au obligație unul față de celălalt. Este un fel de afacere, iar în concediu de exemplu, deși sunt într-o căsătorie fiecare pleacă de unul singur," a încheiat numerologul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel