Vocea României: Gest fără precedent al unei concurente

Cea de-a treia ediție a show-ului ”Vocea României” a adus, în fața celor patru antrenori, concurenți unul și unul – toți având un singur gând: să câștige marele premiu.

Printre participanții la ”Vocea României”, la audțiile pe nevăzute, s-a remarcat Jovana Milovanovic care nu a trecut neobservată. Tânăra în vârstă de 17 ani este jumătate româncă, jumătate sârboaică. Este frumoasă, împarte zâmbete tuturor și are o voce pe măsură, lucru observat și de unul dintre antrenori.

Jovana, înainte de a interpreta piesa aleasă, a spus că și-ar dori să fie în echipa lui Marius Moga pe care îl consideră un ”little Mozart”. Pe scena de la ”Vocea României”, fata a oferit un moment inedit. A fost prima concurentă care a stat cu spatele la juriu pe parcursul câtorva secunde, în timp ce cânta. Eleva în vârstă de 17 ani se poate considera norocoască. Marius Moga – cel pe care și l-a dorit drept antrenor – a apăsat pe buton, devenind astfel parte din echipa lui. ”Mă bucur că m-am întors. Bine ai venit în echipa mea”, i-a spus artistul după care a strâns-o în brațe, semn de felicitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel