VIDEO: ȘICANARE ÎN TRAFIC între un TIR și un SUV. Scene ȘOCANTE

Șoferul unui TIR și cel al unui autoturism de teren au fost protagoniștii unui adevărat turnir pe o circulată șosea din România, consumându-și conflictul la volan.

Site-ul de presă locală gazetavalceana.ro a publicat imagini video înfățișând doi șoferi pe un drum public din România punând în pericol viețile celorlalți participanți la trafic în timp ce își soluționau o dispută la mare viteză. Filmarea a fost surprinsă de șoferul mașinii care rula în urma celor doi.

DN7 între Râmnicu Vâlcea și Sibiu

Scena s-a petrecut pe drumul național care traversează munții Carpați din Oltenia în Ardeal și a început după ce șoferul unui automobil de teren (SUV) a efectuat o manevră riscantă de depășire a unei autospeciale de mare tonaj (TIR). Șoferul autoturismului a frânat apoi fără motiv în fața TIR-ului, după care acesta din urmă l-a depășit, forțându-l la rândul său pe conducătorul SUV-ului să frâneze de urgență.

Comportament periculos

Șicanarea în trafic a continuat pe distanța a kilometri întregi și puțin a lipsit să se soldeze cu o tragedie implicând cel puțin unul dintre șoferi. Astfel de comportament este interzis de Codul Rutier și este deosebit de periculos.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel