Vâlcea: Tânăr, 25 de ani, MORT în accident

Un bărbat de 25 de ani a murit într-un accident rutier produs sâmbătă dimineaţa pe DJ643, în localitatea Diculeşti, după ce maşina pe care o conducea a derapat şi a lovit un parapet.

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă. În maşină se afla o singură persoană, şoferul, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Făureşti, judeţul Vâlcea.

Echipajele de intervenţie l-au găsit pe tânăr decedat, încarcerat în maşina grav avariată. 'Pompierii Gărzii Balş au intrevenit sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 6,30, în localitatea vâlceană Diculeşti, la un accident rutier. La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD.

[citeste si]

În momentul sosirii echipajelor bărbatul a fost găsit decedat, încarcerat în autoturismul grav avariat. Pentru extragerea victimei pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie şi au decopertat parţial autoturismul', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel