O maşină s-a izbit frontal de un TIR. Trafic blocat

Un accident soldat cu un mort a avut loc în Popeşti Leordeni.

Mai multe ambulanţe au sosit la locul accidentului, după ce o maşină s-a izbit violent de un TIR. Şoferul autocamionului a încercat să evite tragedia însă maşina mică s-a izbit cu viteză prea mare.

A fost nevoie şi de un echipaj de la descarcerare, pentru că şoferul a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii, anunţă România TV.

Deşi medicii au făcu tot posibilul pentru a-i salva viaţa, acesta a decedat după manevre de resuscitare care au durat zeci de minute

Traficul a fost blocat în Popeşti Leordeni pentru cercetările piliţiştilor la faţa locului.

[citeste si]

Conform Agerpres, bărbatul avea 59 de ani şi a murit, luni, în urma unui accident rutier produs pe centura Capitalei, în zona Popeşti-Leordeni, la km 23, a anunţat IPJ Ilfov. Potrivit sursei citate, la faţa locului a intervenit şi o echipă de descarcerare. Maşina condusă de bărbatul de 59 de ani, o Dacia Logan, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un tir. Şoferul autocamionului s-a constatat că avea alcoolemie zero.

Potrivit Infotrafic, şoferul autoturismului a efectuat o depăşire neregulamentară şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autocamionul care circula regulamentar. Circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers Pantelimon - autostrada A2 şi se circulă pe celălalt fir, alternativ. Valorile de trafic sunt ridicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel