VIDEO. Salvare SPECTACULOASĂ. Cum a reușit un băiat să își salveze sora aflată la un pas de fi lovită de o mașină

Salvare contra cronometru. Un băiat de 15 ani a reușit să își salveze sora în vârstă de 3 ani,  aflată la un pas de a fi lovită de o mașină.

Un băiat de 15 ani din Brazilia a dat dovadă de mult curaj atunci când și-a salvat sora în vârstă de trei ani, care alerga pe o șosea, fără să se asigure, scrie Daily Mail. Copila era la un pas de a fi lovită în plin de o mașină care venea cu viteză pe stradă, dar a fost salvată imediat de fratele său. Băiatul a alergat brusc în stradă și a împins-o. Nici unul dintre ei nu a fost rănit.

„A fost un act eroic. Fata aia s-a născut din nou. Nu am mai văzut așa ceva. De ieri, el este un erou”, a povestit unul dintre martori.

În imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum fata trece neregulamentar strada, alergând. Fratele său așteaptă să treacă mai multe mașini pentru a putea traversa și el, dar la un moment dat fetița nerăbdătoare aleargă înapoi spre el, ieșindu-i în întâmpinare. În acel moment o mașină care se deplasa cu viteză era cât pe ce să o lovească în plin pe copilă. Nu s-a întâmplat nimic, pentru că fratele său a fugit imediat către ea și a împins-o din fața mașinii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel