Video: Actriță din ”Django dezlănțuit”, în cătușe, plângând

Danièle Watts, actriţa din „Django dezlănţuit”, a fost arestată după ce s-a produs o confuzie.

Danièle Watts, o actriţă afro-americană care a jucat, printre altele, în „Django Unchained/ Django dezlănţuit", susţine că a fost „încătuşată şi arestată" de ofiţerii poliţiei din Los Angeles, după ce a fost confundată cu o prostituată, scrie edition.cnn.com.

Doi ofiţeri de poliţie i-au abordat pe Danièle Watts şi pe soţul acesteia, Brian James Lucas, atunci când au observat că-şi manifestă afecţiunea în public, crezând că cei doi sunt, de fapt, o prostituată şi un client. Actriţa, care a interpretat-o pe sclava Coco în apreciatul film „Django Unchained/ Django dezlănţuit", a povestit pe Facebook întregul incident, precizând că a refuzat să prezinte actele de identitate pentru că a considerat că nu a făcut nimic greşit. Din acest motiv aceasteia i s-au pus cătuşele şi a fost băgată în maşina poliţiei, moment în care s-a rănit la încheietura mâinii.

Danièle Watts a fost eliberată la scurt timp după ce autorităţile au realizat că a fost făcută o eroare, iar actriţa a postat pe Facebook fotografii în care apare încătuşată şi cu ochii în lacrimi.

„Acei poliţişti nu m-au putut împiedica să spun ceea ce gândesc. Nu mi-au putut opri lacrimile şi furia care curgeau din mine. Nu m-au putut forţa să mă simt prost. Da, ei aveau control asupra corpului meu, dar nu şi asupra emoţiilor", a scris actriţa pe Facebook. 

Soţul ei, bucătarul-şef Brian James Lucas a susţinut-o, explicând la rândul lui ce s-a întâmplat şi avansând ideea că autorităţile au confundat-o pe Watts cu o prostituată: „Din întrebările pe care mi le-au pus, mi-am putut da seama că ceea ce au văzut ei a fost un băiat alb şi o fată de culoare foarte sexy şi prin urmare au crezut că suntem un client şi o prostituată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel