Videanu: Guvernul are probleme de imagine, nu de performanță

adriean-videanu
adriean-videanu

Adrian Videanu a declarat că Guvernul are deficit de încredere și credibilitate, dar nu și deficit de performață, măsurile luate ajutând economia românească pe timp de criză.

"Măsurile luate de Guvern nu au fost lipsite de substanţă, ba din contra, au contribuit la stabilitatea României. Am intenţionat să iau această decizie (de a renunţa la mandatul de minsitru - n.r.) cu mult înainte, încă în februarie, în dorinţa de a mă ocupa mai mult de partid. La nivelul PDL cred că este o problemă legată şi de funcţionarea sa. Partidul are nişte resurse extraordinare, lucru demonstrat în timp", a spus democrat-liberalul

Adrian Videanu și-a depus, joi, mandatul de ministru al Economiei, pentru a se ocupa de PDL, în cadrul căruia ocupa funcția de prim-vicepreședinte. Astfel, demnitarul a declarat că își dorește să recouaguleze echipa de specialişti la nivelul PDL şi comisiile, în principal cele economice, care să evalueze un program de relansare a partidului şi a Guvernului.

"Din perspectiva Ministerului Economiei, nu intenţionez să fac un bilanţ triumfalist, dar energia şi industria au dus la stabilitate economică în 2009 şi 2010. Au fost singurele domenii cu creştere economică. Practic, ponderea industriei în Produdul Intern Brut a fost 26,5% în 2010, ceea ce este un semnal faţă de nivelul de 22% în 2008, tendinţa fiind una de creştere în 2009 şi 2010", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel