Vica Blochina, cu sânii mutilați - FOTO

Vica Blochina are probleme mari după o operație estetică de mărire a sânilor. Vedeta spune că medicul Adina Alberts, iubita miliardarului Viorel Cataramă, i-a uitat o bucată de aţă chirurgicală după operaţie, scrie click.ro

La şase luni după ce şi-a pus silicoane, sânii Victoriei Blochina arată înfiorător. Ziarul Click! a intrat în posesia unei fotografii care vorbeşte de la sine. În poza care a fost făcută chiar ieri se observă o cicatrice urâtă extinsă pe aproape jumătate din sânul stâng, dar şi un fir de aţă chirurgicală pe care medicul a omis să-l mai scoată după operaţie.

A vrut să fie mai sexy, iar acum trăieşte coşmarul vieţii sale. Când şi-a făcut implant de silicoane, în primăvară, la clinica dr. Adina Alberts, iubita lui Viorel Cataramă, Victoria Blochina nici nu se gândea prin ce urma să treacă. La doar o lună după intervenţie, operaţia a plesnit şi a fost nevoie de o nouă intervenţie. Acesta avea să fie abia începutul unei experienţe traumatizante. La scurt timp, unul dintre silicoane i-a alunecat la subraţ, apoi au început să apară durerile cumplite. Vica a sperat că problemele se vor remedia în timp, dar s-au înrăutăţit. Şi astăzi este chinuită de dureri insuportabile, iar cicatricele care i-au rămas pe sâni ar îngrozi pe oricine.

Dovada este fotografia pe care publicația spune că a primit-o la  redacţie şi care demonstrează aspectul îngrozitor al sânilor Vicăi. Sânul stâng care apare în poză prezintă denivelări inestetice şi o cicatrice foarte urâtă. Contactată de Click!, prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" ne-a confirmat că fotografia este reală. „Da, am cicatrice oribilă şi mi-a uitat o bucată de aţă în sân. Aceste cicatrici nu pot fi scoase nici măcar cu laserul. Când le-a văzut, la ultimul control, dr. Alberts a zis că trebuie să mi le taie, dar eu nu mai am curajul să mă operez la ea", ne-a spus vedeta de la Antena 2, izbucnind în plâns la telefon.

„Nu înţeleg de ce a dat fotografia cu mine de după operaţie la presă. Nu se gândeşte că am copil şi îmi dăunează? M-a pus să mint la televizor că sunt mulţumită de operaţie şi să le recomand şi altora să se opereze la ea, dar eu nu am putut minţi", ne-a spus Vica.

Ea ne-a mărturisit că sânii i s-au ridicat nefiresc de mult. „Sunt atât de umflată în zona pieptului de parcă aş fi un porumbel călător. Pare că am trei sâni, nu doi. Adina Alberts mi-a făcut cadou încă un sân", a completat vedeta. Luni seara, dr. Alberts a trimis un comunicat prin care anunţa că o va acţiona în instanţă pe Vica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel