Vezi cum vor arăta avioanele comerciale peste 15 ani - GALERIE FOTO

La sfârșitul anului 2010, NASA a încheiat contracte cu trei giganți industria americană a aviației - Lockheed Martin, Northrop Grumman și Boeing - pentru a realiza un concept pentru avioanele comerciale care ar putea să survoleze spațiul aerian mondial începând cu anul 2025. De Ce News vă prezintă cele 3 proiecte.

[caption id="attachment_33638" align="alignleft" width="300" caption="Lockheed Martin"][/caption]

În momentul încheierii contractului, fiecare echipă a predat agenției spațiale americane un proiect inițial al designului viitoarelor aparate de zbor. Cele trei concepte sunt diferite, dar toate trebuie să îndeplinească obiectivele NASA de a reduce zgomotul și emisiile și de a obține un consum mai scăzut de combustibil, ceea ce presupune existența unor tehnologii noi complexe la bordul acestor avioane. Aeronava propusă va trebui să opereze cu securitate într-un sistem de management al traficului aerian.

Fiecare concept va trebui să fie în stare să zboare cu până la 85% din viteza sunetului, să ofere o autonomie de zbor de aproximativ 11.000 de km și să poată transporta o greutate între 22 și 44 de tone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel