Vezi cum arată reședința lui Ion Țiriac din Ansamblul Stejarii - GALERIE FOTO

 Ion Tiriac deține un penthouse de aproape 2. 500 de mp. în ansamblu rezidential Stejarii, pe care l-a construit în urmă cu câțiva ani în zona Băneasa.  Locuinta milionarului, chiar  dacă a participat în acest an la Anuala de Arhitectură București, nu a câștigat niciun premiu.

Firma de arhitectuăa AA Studio, a participat la  Anuala de Arhitectură, categoria Amenajări interioare, cu un penthouse de 2.460 mp. Potrivit surselor din piața imobiliară, locuința îi aparține omului de afaceri Ion Țiriac și face parte din ansamblul rezidential Stejarii, amplasat pe strada Jandarmeriei,din nordul Capitalei.

Printre "piesa de rezistență" a penthous-ului lui " Țiriac s-a aflat  un pat de aproape 16 mp, tapițat cu pielea a doi elefanți,  ceea ce vădește pasiunea milionarului pentru vânătoare. Penthouse-ul de 2.460 mp include un dormitor cu o suprafata de 100 mp si o baie de 250 mp.

În proiectul Stejarii, finalizat în anul 2010, mai locuiesc fiul miliardarului, Ion Ion Țiriac, Adrian Sârbu, fondatorul postului de televiziune PRO Tv, care a plătit 4,2 milioane de dolari pe un pethouse, în 2009, dar și câțiva fotbaliști și oameni de afaceri.

Proiectul care a luat premiu la categoria Amenajari interioare în cadrul Anualei de Arhitectură din 2012 a fost restaurantul Lacrimi și Sfinți, amenajat de Corvin Nicolae Cristian.

Proiectul Stejarii din zona Băneasa, în valoare de peste 200 de milioane de euro este realizat din opt clădiri cu patru etaje, cu apartamente de la două până la şapte camere, cu suprafeţe între 106 şi 613 mp. Apartamentele au în dotarea standard printre altele încălzire în pardoseală, parchet din lemn natural merbau, climatizare centralizată, bucătărie echipată cu electrocasnice de lux Miele, obiecte sanitare Jacuzzi cu design Pininfarina, LCD TV Aquavision în băile master. Complexul include în prezent serviciu consierge exclusive, similar celui dintr-un hotel de lux, o cofetărie şi un magazin tip mini-market. Accesul în cadrul complexului este permis controlat şi există pază non-stop.

 Sursa foto: Panourile expuse la Anuala de Arhitectură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel