Vești bune pentru Petrolul Ploiești, deși nu a reușit să promoveze

Sponsorul principal al FC Petrolul Ploiești a revenit asupra deciziei radicale.

Sponsorul principal al clubului de fotbal de divizia a doua Petrolul Ploieşti, Veolia România, a revenit asupra deciziei de a renunţa la finanţarea acestei grupări, după o analiză multicriterială a parteneriatului iniţiat în anul 2017, informează un comunicat remis Agerpres.

"Decizia de continuare, ca Partener Finanţator în proiectul Petrolul, a avut la bază solicitările formale de la toţi membrii comunităţii fotbalistice şi extrasportive: clubul FC Petrolul Ploieşti, suporteri, membrii fondatori, membrii susţinători, autorităţi locale dar şi oameni simpli inclusiv din afara fenomenului fotbalistic şi sportiv. Aceste solicitări, dublate de încrederea exprimată în parteneriatul cu Veolia şi dorinţa de continuitate, pentru îndeplinirea obiectivelor de performanţă asumate, au dus la analiza şi decizia oportunităţii rămânerii alături de FC Petrolul Ploieşti", se arată în comunicat.

"Ne-am alăturat într-un moment dificil pentru echipă, cu gândul de a pune bazele şi a construi organic, pas cu pas, această poveste. În ultima săptămână, suporterii şi comunitatea locală au reacţionat prompt exprimându-se aprecierea faţă de abordarea noastră corectă şi profesionistă, faţă de eforturile depuse care au contribuit în ultimii doi ani şi jumătate la construcţia unui proiect frumos cu mari şanse de reuşită în fotbalul românesc. În management, ca şi în viaţă, atunci când argumentele (pro şi contra) însumate dau cu plus, este constructiv să îşi revizuieşti decizia", au declarat oficialii companiei.

Sponsorul principal susţine clubul Petrolul în încercarea sa de a obţine promovarea în Liga I.

După cum s-a anunţat pe 13 iunie, un grup de suporteri ai echipei Petrolului au intervenit în timpul conferinţei de presă în care era prezentat Marius Stan în postura de propunere pentru preşedinţia clubului, ceea ce l-a determinat pe reprezentantul sponsorului principal să anunţe că va întrerupe finanţarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel