Veste șoc despre Veronica Guşe de Drăgan

dragan
dragan

Considerată cea mai bogată femeie din România, Veronica Guşe de Drăgan, fosta soție a lui Iosif Constantin Drăgan, se pare că se află într-unul dintre cele mai nefericite momente. Potrivit capital.ro, averea acesteia ar fi scăzut pe parcursul unui an, de la 400-450 milioane de euro în 2012, la 260-280 milioane euro în 2013.

Veronica Guşe de Drăgan (40 de ani), şi-a început ucenicia în umbrta fostului soț, Iosif Constantin Drăgan. După moartea acestuia,  prima grija a celeia a fost să rebranduiască afacerea Butan Gas, chiar dacă veniturile sale sunt în scădere de la an la an.

 Piața de gaz lichefiat din România este în general în scădere, consumul fiind deservit într-o proporție din ce în ce mai mare de importurile de gaz din Bulgaria, după cum spun principalii jucători din piață. Că începe să devină un business de nișă față de cotațiile de care se bucura până nu demult o dovedește și faptul că marii jucători din piața petrolului și a gazului de la noi își vând această ramura de activitate - vezi Petrom, care a renunțat la divizia de gaz lichefiat. Nu este de mirare în aceste condiții că și businessul de bază al Veronicăi Drăgan este în scădere.

Potrivit sursei citate, Veroniki Holding include în România, printre altele,  Butan Gas, Fundaţia Drăgan, tipografia Fed Print, Fundaţia General Ştefan Guşă, editura Nagard, radioul Nova FM, clinica medicală Veroniki Life şi galeria de artă Veroniki Art.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel