Urmărește emisiunea live



Alt membru PNL a schimbat tabăra. A trecut la PSD

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Candidat PNL la alegerile din 2020 pentru funcţia de primar și fost viceprimar, unul dintre cei mai vechi membri ai partidului, provenind din fostul Partid Democrat, s-a alăturat PSD.

Candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, a trecut în barca PSD.

"Îl vor face traseist"

"Vreau să salut decizia lui Paul Voicu de a se alătura echipei şi proiectului pentru Alba Iulia. Ştiu, vor fi unul şi altul care se vor găsi să acuze, să condamne, să urle din toţi rărunchii că traseism, că ciolan, că orice. Eu însă ştiu un lucru, unul pe care-l ştiu toţi cetăţenii din Alba Iulia: Paul Voicu este unul dintre cei mai buni oameni de administraţie pe care-i avem în oraş! E un fapt incontestabil! (...) Pe mine m-au făcut comunist oameni a căror existenţă a gravitat mereu în jurul unui salariu de la stat. Pe Paul Voicu îl vor face traseist. Ne vor acuza şi picta în fel şi chip. Ne asumăm lucrul ăsta. Ni-l asumăm toţi din această minunată echipă", a anunţat actualul candidat social-democrat la primărie, Voicu Vuşcan.

Voicu Paul, care a avut şi atribuţii de primar al municipiului Alba Iulia după alegerea lui Mircea Hava ca europarlamentar, a apărut în materialele de promovare pentru alegerile din iunie distribuite recent pe reţelele sociale de membri marcanţi ai PNL Alba, potrivit Agerpres. Acesta se regăseşte în respectivele materiale video şi foto alături de mai multe persoane, între care preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, Mircea Hava şi Florin Roman.

Vezi și:  Cinci primari PNL au schimbat tabăra, au trecut la PSD. Silviu Hurduzeu a prezentat ”garnitura” de edili

O întreagă organizație locală PNL trece la PSD. Li s-a alăturat şi fostul preşedinte liberal din Olt

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel