Britney Spears şi tatăl ei, înţelegere: "Dorinţa ei de libertate este, de acum, cu adevărat completă"

Sursa foto: Facebook Britney Spears
Sursa foto: Facebook Britney Spears

Britney Spears și tatăl ei, Jamie Spears, au rezolvat problemele rămase încă nesoluționate în urma unei bătălii juridice acerbe, la aproximativ doi ani și jumătate după ce artista a fost eliberată de sub tutela acestuia.

Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, a semnat sâmbătă un acord în valoare de mai multe milioane de dolari, la un tribunal din Los Angeles, cu privire la plata onorariilor legale și a altor cheltuieli ale tatălui său, în vârstă de 71 de ani, au anunțat mass-media americane, scrie DPA, citată de Agerpres.

Detaliile înțelegerii nu au fost dezvăluite, însă avocații ambelor părți au confirmat-o în declarații făcute pentru diverse companii media.

În 2008, Jamie Spears a preluat tutela juridică asupra cântăreței pop, după ce aceasta a suferit o cădere psihică din cauza unor probleme personale și profesionale. Cântăreața a fost eliberată din acest aranjament la jumătatea lunii noiembrie 2021, după o lungă bătălie juridică.

Tutela aprobată de instanță i-a acordat lui Jamie Spears o autoritate semnificativă atât asupra activelor ei financiare, cât și asupra deciziilor din viața personală și profesională a fiicei sale.

"Dorinţa ei de libertate este de acum cu adevărat completă"

Cântăreața a susținut că Jamie Spears a abuzat de acel statut juridic și că a maltratat-o în acea perioadă. Britney Spears se numără printre cele mai de succes cântărețe din istoria industriei muzicale, în contextul în care mai multe dintre albumele sale au fost recompensate cu discul de platină.

"Deşi tutela a fost ridicată în noiembrie 2021, dorinţa ei de libertate este, de acum, cu adevărat completă", a declarat Mathew Rosengart, avocatul cântăreţei, într-un comunicat. "Aşa cum şi-a dorit, libertatea ei include acum faptul că nu va mai trebui să se prezinte sau să fie implicată în instanţă în această chestiune", a adăugat el.

Alex Weingarten, avocatul tatălui cântăreței, a declarat pentru CNN că "Jamie este încântat că totul s-a terminat".

Înțelegerea va însemna, din câte se pare, că Jamie Spears nu va mai fi implicat în administrarea bunurilor fiicei sale. Tatăl ei a negat însă că ar fi comis vreo greșeală în perioada tutelei juridice și a susținut că a acționat întotdeauna în interesul fiicei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel