Vaccinare România. De la 60% se RIDICĂ restricțiile. Florin Cîțu anunță mai multe posibile relaxări. Când se renunță la mască pe stradă

foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre revenirea la normalitate. 

”Dacă românii vor să revină la normalitate, avem dozele, putem să avem 50% dintre persoane vaccinate la sfârșitul lunii mai. Acestea sunt obiectivele.” a afirmat premierul Florin Cîțu, la Digi24, unde a spus ”La 60% din populație vaccinată, am putea ridica restricțiile”. Restaurantele și hotelurile în care tot personalul e vaccinat ar putea avea un statut special, astfel încât să nu se mai închidă în funcție de rata de incidență, după cum a precizat prim-ministrul. 

”La sfârșitul lunii mai, avem nevoie de 5 milioane de persoane vaccinate, ca să putem să deschidem, să revenim la normalitate” a spus Florin Cîțu, care a precizat că se pregătesc scenariile pentru după 1 iunie. După 70% persoane vaccinate, se va vorbi despre renunțarea la mască în spațiul public.

”Dacă ai avut acces la vaccin și nu vrei să te vaccinezi, o să fie complicat” a mai precizat Florin Cîțu, care a confirmat că persoanele vaccinate ”vor avea acces în față”, acesta fiind semnalul dat de industrii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel