Vaccinare, ETAPA II, COZI în Bucureşti. S-au TERMINAT locurile disponibile

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Locurile disponibile pentru programarea la vaccinare în București sunt aproape epuizate, vineri seară, la câteva ore de la deschiderea platformei.

Astăzi a început campania de vaccinare pentru etapa a II-a. După ce în primele ore platforma a căzut, interesul pentru vaccinare pare a fi destul de mare ;i asta pentru că, vineri seară, în jurul orei 19.00, în București nu mai erau locuri libere pentru programare în centrele de vaccinare din sectoarele 1, 2 și 3.

În sectorul 4 erau disponibile cele mai multe locuri, aproape 2.050, însă într-un interval de câteva minute, acestea au scăzut la 1.998, ceea ce înseamnă că în decursul serii de vineri, cel mai probabil, se vor epuiza. Aceeași situație este valabilă și în sectorul 5. Iar pentru programarea la vaccinare în sectorul 6 al Capitalei, pe platforma online apare mesajul „nu s-au putut găsi centre”, citează b1.ro.

De asemenea, sunt persoane care se plâng că au încercat și varianta de a se programa prin call center-ul DSP însă nimeni nu a răspuns, după mai bine de jumătate de oră de așteptare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel