Un restaurant a servit, din greșeală, o sticlă de vin de 4.500 de lire

Un restaurant din Marea Britanie a recunoscut că a servit din greşeală unui client o sticlă de vin roşu în valoare de 4.500 de lire sterline, informează Press Association.

Pe contul său de Twitter, restaurantul Hawksmoor din Manchester a declarat că speră că norocosul client "s-a bucurat de seara petrecută la ei", după ce personalul i-a oferit o sticlă din 2001 de Chateau le Pin Pomerol.

Nu este clar dacă clientul a avut vreo idee că este vorba despre un vin de excepţie, descris drept "legendar" şi "mitic" în recenziile de pe site-ul de specialitate vivino.com, sau cât de mult a plătit pentru el.

Conducerea restaurantului l-a sfătuit pe angajatul care a făcut eroarea să-şi ţină "bărbia sus", adăugând că se întâmplă să se comită greşeli şi că va fi în continuare apreciat.

Mesajul restaurantului a stârnit o serie de răspunsuri amuzate pe Twitter, în timp ce alţii au lăudat Hawksmoor pentru răspunsul său blând la gafa angajatului.

Pe site-ul wineinvestment.com, Chateau le Pin Pomerol este descris drept un vin cu "o culoare profundă rubinie /de prună /purpurie şi arome de creme de cassis, lichior de cireşe, prune, lemn dulce şi caramel".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel