Un bărbat va sta 6 ani închis fiindcă și-a ucis accidental iubita în timpul unui joc sexual

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat care și-a ucis iubita într-un presupus joc sexual care a denaturat a fost înregistrat cum îi spunea „Nu poți respira” cu câteva ore înainte de moartea sa.

Conform The Sun, Claire Wright a fost legată de iubitul său cu 12 ani mai în vârstă, Warren Martin Coulton. Acesta i-a pus o șosetă în gură în timpul unei scenete de robie într-o casă de lux. După jocul sexual, pe bărbat l-a luat somnul, în timp ce femeia s-a sufocat, în Flintshire, Marea Britanie, pe 16 iulie 2018.

Ieri, Coulton a fost închis pentru șase ani după ce a fost condamnat de ucidere din culpă prin neglijență crasă. „E înfricoșător, în lumina în ceea ce urma să se întâmple, pârâtul poate fi auzit cum spune «Nu poți respira și nu te poți mișca, fix cum îmi place mie»”, a transmis procurorul Caroline Rees. „Mama mea era atât de importantă pentru mine. Era un personaj efervescent, plină de viață și energie. Nimic nu mă mai face fericită. Copilăria mi-a fost distrusă pentru totdeauna”, a spus fiica femeii, McKenzie, în vârstă de 15 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel