UEFA: Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul

UEFA: Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
UEFA: Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul pe 29 mai, deşi Turcia a intrat în lockdown din cauza creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus, a asigurat joi UEFA, citată de UEFA.

Guvernul Turciei a impus un lockdown de 17 zile, care se va încheia pe 17 mai. În ciuda acestei situaţii, UEFA a subliniat că nu intenţionează să mute finala.

"Finala Ligii Campionilor UEFA va avea loc la Istanbul pe 29 mai cu un număr limitat de spectatori şi suntem siguri că lockdown-ul temporar care este în vigoare până pe 17 mai nu ar trebui să aibă niciun impact asupra meciului", a afirmat forul fotbalistic european într-un comunicat.

"UEFA va continua să colaboreze îndeaproape cu Federaţia turcă de fotbal şi autorităţile locale şi naţionale pentru organizarea în siguranţă a partidei. Informaţii suplimentare referitoare la numărul de spectatori la acest meci şi detalii referitoare la vânzarea biletelor vor fi comunicate în curând", a adăugat UEFA.

Stadionul Olimpic Ataturk ar fi trebuit să găzduiască finala de anul trecut a competiţie, însă din cauza pandemiei UEFA a recurs la soluţia unui Final 8 găzduit de Lisabona. Finala ediţiei din acest an a Europa League va avea loc în oraşul polonez Gdansk, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel