Udrea consideră demisia lui Prigoană un gest cinstit. Soțul lui Bahmu aplică metoda EBa

Elena Udrea, Ministrul Turismului, a spus, marți, că gestul lui Silviu Prigoană de a-și da demisia din PDL, este un gest cinstit. Prigoană a spus că demisionează după ce PDL a cerut separarea afacerilor de politică. De fapt, Prigoană,deputatul îmbogățit din afaceri cu primăriile, aplică metoda EBa. Fiica președintelui ș-a dat demisia din PDL înainte de europarlamentare, dar partidul a sprijinit-o în alegeri. Ulterior a revenit în partid pentru a crește grupul democrat liberal de la Strasburg. PDL are nevoie de votul lui Prigoană, la moțiune, fiind avantajat și de rămânerea sa în Parlament. După o eventuală demisie, sunt puține șanse ca PDL să câștige alegerile parțiale în circumscripția demisionarului. Nu s-a aflat, până acum, cât câștigă Prigoană păstrând locul PDL.

Udrea,  spus că Silviu Prigoană și-a dat demisia, deși avea afaceri cu statul inainte de intrarea în partid și nu le-a dobandit în timpul activitații sale în cadrul partidului. De a semnea, Udrea a declarat că toți mebrii partidului au acceptat sa-și separe funcția de demnitate politică de afacerile cu statul, argumentând că este greu să li se explice oamenilor, într-o perioada grea, că în timp ce ei sunt sacrificați, alții traiesc bine din afaceri cu statul.

Udrea a mai spus că PDL, a luat aceeastă decizie și în 2002, menționând faptul că unui partid de dreapta, care are parlamentari, care au afaceri cu statul începute înainte de intrarea lor în partid, îi este foarte greu să impună această măsură și totuși o face. De asemena, aceasta, a spus că vrea să vadă dacă PNL și PSD vor adopta aceleași măsuri.

Deputatul, Silviu Prigoană, a demisionat, luni, din PDL, după ce Colegul Director al PDL, a luat decizia de a clarifica situația demnitarilor care au afaceri cu statul, aceștia fiind nevoiți să fiind să opteze pentru una din aceste calități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel