Turcan, după ce a pierdut șefia Camerei Deputaților: Această discuție rămâne deschisă

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Raluca Turcan a susținut o serie de declarații după ce a pierdut șefia Camerei Deputaților în fața lui Marcel Ciolacu, propunerea PSD-ALDE.

PNL a solicitat tuturor partidelor care au primit susținere din partea populației împotriva celor din PSD-ALDE, un candidat comun la președinția Camerei Deputaților. În sensul acesta am vorbit cu UDMR, minoritățile naționale și Pro România. De la minoritățile naționale am obținut astăzi niște voturi pentru care le mulțumim frumos. În același timp, din partea UDMR, a existat candidatura lui Kelemen Hunor, care intenționează un dialog cu PNL, inclusiv în perspectiva moțiunii de cenzură. Această discuție rămâne deschisă și este foarte posibil ca pentru o viitoare moțiune de cenzură să avem un angajament ferm cu UDMR. 

În privința Pro România, astăzi am văzut, cu părere rău, această decizie, a celor care au devenit din nou majoritari, de a oferi grup parlamentar celor din Pro România, un lucru care s-ar fi putut întâmpla într-un mod democratic, dar nu la modul atât de deranjant cum a fost astăzi. Percepția, din nefericire, a fost de tranzacție. Îmi dai grup ca să îți dau voturile pentru președintele Camerei Deputaților, a declarat Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului.

Vezi și: Marcel Ciolacu, noul președinte al Camerei Deputaților, în locul lui Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel