EXCLUSIV  Tudor Tim Ionescu (ALDE), PREMIERĂ în București. Proiectul, deja depus - video

Rodica Mitu / 11 Martie 2019 / 14:44 Salveaza PDF Comentarii
Tudor Tim Ionescu
Tudor Tim Ionescu

Tudor Tim Ionescu, candidat ALDE la alegerile europarlamentare din mai, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a dezvăluit ce vrea să facă în București, fiind vorba și despre o premieră.

„Vreau, în premieră, să avem un recensământ al animalelor în București. Și am depus un proiect în acest sens, care cred că a intrat deja în dezbatere publică sau urmează să intre zilele acestea, pentru ca, în premieră, să avem un recensământ clar al animalelor de companie în București. Și sper, la un moment dat, să îl avem și la nivel național. Trebuie să avem o poză de moment, ca la partide, să vedem unde suntem, pentru a putea să găsim cele mai bune soluții pentru viitor", a spus Tudor Tim Ionescu.

Alte două proiecte importante

 

„Un alt proiect la care mă gândesc este ca toți copiii ce provin din familii în dificultate din punct de vedere al venitului să beneficieze de un laptop. Să le oferim posibilitatea de a achiziționa un laptop, astfel încât să fie conectați la era digitală în care trăim", a spus acesta.

„Plecând de la o strategie a UE și de la niște ținte pe care le-am văzut de a elimina cât mai mult plasticul din viața noastră, aș vrea ca, în București, să nu mai folosim anumite elemente de plastic care sunt dăunătoare mediului înconjurător, mă refer la lingurițe, furculițe, farfurii de plastic. Pot fi înlocuite cu alte elemente de unică folosință, dar care să fie din produse ecologice. Este un proiect pe care vreau să-l depun", a precizat Tudor Tim Ionescu la DCNews.

 

 

 

Răspunsul complet, mai jos:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26