Trump, nou scandal. Ar fi cumpărat tăcerea unei actrițe de filme pentru adulți

Un avocat al lui Donald Trump a plătit în 2016 suma de 130.000 de dolari unei foste actriţe de filme pentru adulți, pentru a păstra tăcerea asupra unei relaţii intime cu omul de afaceri în 2006, potrivit unor informaţii publicate de Wall Street Journal dezminţite vineri de Casa Albă, relatează AFP. 

Tranzacţia, între avocatul Michael Cohen şi Stephanie Clifford, a fost negociată cu o lună înaintea alegerilor prezidenţiale câştigate de Donald Trump, a precizat cotidianul american specializat în actualitate economică şi financiară.

Stephanie Clifford, cunoscută sub numele de Stormy Daniels în industria filmelor pentru adulți, a povestit în privat că a întreţinut raporturi intime cu Donald Trump în iulie 2006, cu prilejul unui turneu de golf pe circuit închis în apropiere de Lacul Tahoe, o regiune turistică situată în statele California şi Nevada. La acea dată, Donald Trump era deja căsătorit cu soţia actuală, Melania. 

[citeste si]

Într-un comunicat, Casa Albă a dezminţit acuzațiile: 

„Este vorba despre vechi informaţii reciclate care au fost publicate şi dezminţite cu vehemenţă înainte de alegeri", a afirmat un responsabil din cadrul preşedinţiei Statelor Unite. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel