Scandal mai mare decât Watergate în SUA. Document TOP SECRET: Abuzuri „șocante” ale Guvernului

Sean Hannity, gazda Fox News, a declarat că "vânătoarea de vrăjitoare" împotriva președintelui Trump, condusă de Robert Mueller, este făcută în urma unui document care circulă printre parlamentari și care, potrivit unor surse, detaliază abuzurile de supraveghere din partea guvernului S.U.A.

În emisiunea sa de joi seara, Hannity a spus că știrile legate de documentul TOP SECRET, care încă nu au fost publicate, au constituit un obstacol major în calea investigației lui Mueller în ceea ce privește posibila coluziune între campania Trump și Rusia.

În seara asta am un mesaj pentru consilierul special, Robert Mueller, a spus Hannity în deschiderea emisiunii sale: ”Vânătoarea de vrăjitoare se termină acum. E timpul să închidem ușile.”

Potrivit surselor Fox News, presupusele abuzuri comise în cadrul controversatului program al Legii privind spionarea de informații externe sunt "mult mai mari" decât scandalul Watergate.

"Sursele noastre ne spun că abuzul de putere este mult mai mare decât Watergate", a spus Hannity, care a continuat: "Amintiți-vă, Watergate a fost o lovitură terță. Ceea ce vorbim în seara asta este abuzul sistematic al puterii, armatizarea acestor instrumente puternice de inteligență și distrugerea celui de-al patrulea amendament, drepturile constituționale".

Hannity și alți susținători ai Trump au susținut în nenumărate rânduri că administrația Obama a folosit mandate FISA pentru a spiona echipa și campania Trump, acuzații pe care foștii membri ai administrației Obama le-au negat vehement.

"Este cel mai mare scandal național de departe în timpul vieții noastre.", a spus Hannity.

Asta este America sau este KGB?

Mai mulți membri ai Camerei Reprezentanților afirmă că au văzut o notă clasificată care demonstrează abuzuri „șocante” ale Departamentului Justiției și FBI în legătură cu ancheta vizând campania electorală a lui Donald Trump și au cerut declasificarea imediată a documentului.

Congresmenul Scott Perry a declarat uluit la Fox News: „Te face să te întrebi: ‘Asta este America sau este KGB?’ Atât de alarmant este.”

„Este atât de alarmant că poporul american trebuie să vadă asta”, a afirmat și Jim Jordan, important membru al Comisiei Juridice din Cameră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel