EXCLUSIV  "Trebuie să reacționezi ca și cum totul este un mare pericol". Titi Aur, avertisment pentru șoferi: Ar putea să apară lucruri inimaginabile

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Titi Aur a vorbit, în cadrul emisiunii ”DC Conducem”, despre situațiile care ar putea apărea în trafic.

„În trafic, pot să apară atât de multe situații și atât de multe întâmplări pe care le vezi, cum suntem noi aici, le analizăm și tot nu le vedem din prima, ceea ce înseamnă că atunci când ești tu în trafic și când ești pus în pericol sau un posibil pericol, tu, mașina ta, cei din mașina ta, ceilalți, cu atât mai mult trebuie să te gândești sau să acționezi sau să reacționezi ca și cum totul este un mare pericol, deși pare așa un fel de baubau prea mare. Pentru că, uite, apar tot felul de situații la care nu te mai aștepți - să-ți vină pe contrasens, să sară cățelul. Pot să apară situații și, atunci când pleci la drum, trebuie să te gândești că ar putea să apară și lucruri aproape inimaginabile”, a declarat Titi Aur.

Șoferii cu experiență produc cele mai multe accidente 

„O altă greșeală majoră.... Cu cât ai mai multă experiență, cu atât consideri că ție nu ți se poate întâmpla. Peste 60%, înspre 70% din accidentele grave cu morți și cu răniți grav sunt produse de către șoferi normali cu experiență multă. Doar 15% sunt produse de începători și alte 15% sunt produse de teribiliști. Peste 60% din accidente sunt produse de șoferi normali care sunt bine integrați în viața socială, care nu au avut evenimente rutiere și care sunt considerați a fi șoferi siguri”, a precizat Titi Aur, într-o ediție anterioară a emisiunii ”DC Conducem”.

Urmărește emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel