Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Trebuie să pui ciocolată în filtrul de cafea. Rezultatul va fi spectaculos!

Ema Apostu / 23 ian 2020 / 08:46

Ciocolata pusă în filtrul de cafea va avea un rezultat excelent. Trebuie să încerci, dacă ești un iubitor al acestei băuturi.

Cafeaua capătă o aromă specială dacă adăugaţi peste filtru o bucăţică de ciocolată, lapte sau un baton de vanilie şi lăsaţi apa să curgă peste ele.

Pentru o cafea fără zaț în cană, adaugă o linguriță de apă rece în cafeaua proaspătă și așteaptă jumătate de minut. Zațul se va depune pe fundul ibricului, astfel că nu va trebui să o mai filtrezi. Este una dintre cele mai cunoscute metode de a scăpa de zaț.

Pentru o savoare deosebită, poţi adăuga în cafea şi puţin cardamon. Pe lângă aromă, neutralizează substanţele toxice din cafea. Se pun 2-3 boabe la o ceaşcă sau un vârf de linguriţă dacă e deja măcinat.

Vezi și: Prăjitura FLORENTINA, rețeta pe care trebuie să o încerci. Se face rapid și o vei devora!

 Ar trebui să pui oțet în aluatul de pandișpan. Trucul acesta este excelent!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25