Transferul de 50 de milioane al lui Bruno Fernandes, BLOCAT. Manchester United, pe cale să renunțe

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Transferul lui Bruno Fernandes la Manchester United este pe cale să fie anulat din pricina solicitărilor lui Sporting Lisabona.

Transferul lui Bruno Fernandes la Manchester United este periclitat de suma pe care Sporting Lisabona o solicită pe mijlocaș, conform Daily Mail.

Canalul portughez de televiziune TVI 24 a transmis că este o diferență de 15 milioane de euro între cele două cluburi, față de valoarea lui Fernandes.

United, chibzuită

United nu vrea să depășească pragul de 50 de milioane de euro, în timp ce Sporting vrea cel puțin 65 de milioane de euro pentru mijlocașul său.

Sporting a acceptat compromisul de a împrumuta câțiva jucători de la United până la finalul sezonului, însă niciun fotbalist al englezilor nu a dorit, incluzându-i și pe Andreas Pereira și Marcus Rojo.

Portughezii vor toți banii și într-o tranșă

Așadar, portughezii nu mai văd altă cale decât să ceară 65 de milioane de euro pentru Fernandes, plus bonusuri, fapt pentru care United nu s-a pregătit anterior.

Cu toate acestea, clubul de pe Old Trafford a făcut o ofertă de 45 de milioane de euro, plus bonusuri care ar ajunge la 80 de milioane de euro, însă portughezii nu se lasă păcăliți și spun că condițiile sunt imposibil de realizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel