Toţi jucătorii lui Rennes sunt alături de antrenor, asigură fundaşul Joris Gnagnon

Toţi fotbaliştii lui Rennes sunt alături de antrenorul Julien Stephan în ciuda perioadei slabe prin care trece echipa, a asigurat miercuri fundaşul central Joris Gnagnon, într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu CFR Cluj din Europa League, scrie ziarul Ouest-France.

Învinsă duminică la Monaco (2-3), Rennes a ajuns la nouă meciuri fără victorie în toate competiţiile, iar în campionat este pe locul 12, cu 12 puncte după 10 etape, deşi a fost lider la începutul sezonului.

"Când ne uităm la meciul de la Monaco, e clar că ne-a lipsit combativitatea. Mâine (joi - n. r.) întâlnim o echipă românească obişnuită să se bazeze pe combativitate, aşa că va trebui să fim capabili să răspundem. avem un grup foarte, foarte unit. Suntem conştienţi de situaţie. Suntem cu toţii alături de antrenor, eu în primul rând", a spus fundaşul de 22 de ani, revenit în această vară după un împrumut la Sevilla.

"Sper că meciul de la Monaco a fost un accident. Noi am fost de nerecunoscut, eu în primul rând. Acum a trecut, trebuie să întoarcem pagina. Trebuie să nu mai vorbim şi să ne revoltăm, să mergem să ne luptăm. Au fost discuţii între jucătorii importanţi, nu voi dezvălui tot. (...) Acum trebuie ca fiecare să se uite în oglindă, să-şi facă autocritica şi să dea tot ce are mai bun", a adăugat Gnagnon.

Meciul Rennes - CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 22:00, în Grupa E a Europa League, pe Roazhon Park din Rennes.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel