Ștefan Bănică jr., pe punctul de a părăsi PRO Tv

Noua conducere a Media PRO Tv se pare că e decisă "să facă curățenie" totală. După plecarea celor mai importanți oameni din conducerea trustului, a urmat Horia Brenciu, din postul de jurat de la "Vocea României".  Această plecare va fi urmată, din câte se pare,  de Ștefan Bănică jr. de la "Dansez pentru tine" și din trustul Media PRO.

Schimbarea conducerii de la  Media Pro a dus și la plecări din trust.  Horia Brenciu a decis să renunțe la emisiunea "Vocea României".

Acum, din câte  se pare, și Ștefan Bănică Jr. va pleca de la "Dansez pentru tine" și din trustul Media Pro. În cazul său se știe deja că motivul este legat de bani.

Noua conducere vrea să reducă bugetele emisiunilor mari. Astfel, Ștefan Bănică Jr., al cărui salariu este estimat la 30.000 de euro pe sezon, a fost chemat să-și renegocieze salariul. Șefii săi vor să-l reducă, însă, vedeta nu a acceptat. Ștefan Bănică prezintă această emisiune de opt ani, însă, este dispus să renunțe la tot proiectul, dacă i se va tăia salariul.

Nu numai că nu s-a dus la negocieri, dar vedeta a transmis că, dacă i se va lua un singur cent din cât câştigă în momentul de faţă, va lăsa baltă emisiunea "Dansez pentru tine", producţie al cărei viitor este, oricum, incert", ne-au dezvăluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

În schimb, Iulia Vântur  a declarat că va face parte din echipă atât timp cât publicul își va dori să vadă această emisiune. Recent, în India s-a lansat un film în care apare și Iulia Vântur, alături de Salman Khan însă criticii nu au avut cuvinte de laudă la adresa ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel