Stănișoară nu e dorit de Tăriceanu în PNL: Traseismul politic e nociv

calin popescu tariceanu dece
calin popescu tariceanu dece

Liderul liberal Călin Popescu Tăriceanu se declară categoric împotriva traseismului politic de orice fel, după ce fostul prim-vicepreședinte al PDL, Mihai Stănișoară, a trecut la PNL.

”Am fost și sunt împotriva traseismului politic. Punct!”, a spus fostul premier, citat de pesurse.ro. Poziția lui Tăriceanu vine într-un moment în care se vehiculează că venirea lui Mihai Stănișoară în PNL e un deschizător de drumuri pentru mai mulți democrat-liberali, care nu se mai ”regăsesc” în PDL.

Călin Popescu Tăriceanu respinge fenomenul traseismului și îl cataloghează drept nociv: ”Sunt împotriva traseismului nu de azi și nici de ieri. E nociv. Și am spus asta atunci când s-a format În parlament un grup parlamentar expres pentru a susține Guvernul premierului Emil Boc. Nu mai fac nici un alt comentariu pe această temă, dar sunt împotriva traseismului politic fără nici o nuanță”, a afirmat liberalul.

Mihai Stănișoară a anunțat miercuri, șase martie, într-o conferință de presă, însoțit de Crin Antonescu, faptul că a decis să părăsească Partidul Democrat Liberal pentru Partidul Național Liberal. ”PDL e trecutul, PNL e prezentul și viitorul”, spunea atunci fostul prim-vice al PDL.

Nume democrat-liberale precum Cristian Boureanu sau Romeo Raicu au fost și ele vehiculate în contextul unei mutări în PNL. În ceea ce-l privește pe Boureanu, președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu va avea niciodată loc în rândurile liberalilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel