Specialist Feng Shui, previziunile lunii aprilie: Lucrurile chiar se schimbă în bine pentru voi!

Foto Pexels
Foto Pexels

Laura Oprea, specialist Feng Shui, a prezentat câteva previziuni pentru zodii, valabile până pe 5 mai. 

„Dragilor, câteva previziuni Feng Shui ale lunii Aprilie pentru fiecare zodie, în perioada 5 Aprilie - 5 Mai 2021.


Șobolan - Perioada vine cu oportunități mari pentru voi, profitați, nu ezitați, nu vă îndoiți de voi înșivă! Dacă aveți nevoie de ajutor cereți-l veți fi sprijiniți. Este vremea să vă angrenați în noi proiecte și sănătatea este bună pentru voi.

Bivol – Urmează o perioadă cu multă energie pentru voi! Socializați mai mult, faceți noi conexiuni, va vor fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Fiți curajoși, aveți încredere în propriile forțe.

Tigru – Perioada este extrem de bună pentru voi! Profitați și angrenați-vă în acele proiecte atent studiate. Stabiliți întâlniri, faceți cunoștiințe noi, acordați-va șanse!

Iepure – Steaua Victoriilor vine în sectorul vostru. Financiar șansele sunt de partea voastră, inclusiv  la job puteți avansa sau să primiți o mărire salarială.

Dragon – Este un moment potrivit să aveți grijă de voi, să fiți atenți mai ales la sănătate - Echilibrul - nu trebuie uitat. Nu faceți sporturi extreme pot apărea accidentări și nici călătorii la drum lung. Lăsați-vă ajutați de cei din jur!

Șarpe –  Perioada este favorabilă unei alimentații sănătoase, și a sportului moderat. Munciți mai puțin, nu lăsați stresul să vă domine, în curând vor trece toate.

Cal –  Fiți diplomați voi justițiarilor. Nu este bună perioada să arătați tuturor că aveți dreptate, lucrurile pot degenera! Nici noaptea nu vă este cel mai bun aliat, așa că puțină atenție unde mergeți sau cu cine vă întâlniți, să nu fiți deposedați de bunuri.

Capra/Oaie –  Perioada vine cu mai multă energie pentru voi. Fiți însă atenți la ceea ce spuneți, este posibil să se înțeleagă greșit mesajul! Puteți face alianțe la job și fiți la fel de creativi ca de fiecare dată.

Maimuța – Energia bună din această perioadă vă ajută mult profesional, colegii sunt și ei binevoitori cu voi. Socializați mai mult, toate acestea vă vor ajuta atât personal, cât și profesional.

Cocoș –  Nu vă angrenați în dispute, noi proiecte sau parteneriate, va veni și vremea lor. Cel mai bine este să vă bazați pe voi înșivă! Stați focusati pe ceea ce aveți de făcut, veți reuși să duceți lucrurile la bun sfârșit. Puteți face Milostenii, știți voi, ajută mult!

Câine – Lucrurile chiar se schimbă în bine pentru voi, atât personal, cât și profesional. Socializarea este cheia pentru voi, steaua 4 vă ajută. Puneți-vă creativitatea în acțiune și veți reuși multe din scopurile propuse.

Porc Mistreț – Relațional, perioada este foarte bună pentru voi, atât personal, cât și profesional. Acum este vremea să discutați să aveți întâlniri, vă puneți în valoarea puterea voastră de convingere asupra celorlalți”, a scris, pe contul de Facebook, Laura Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel