EXCLUSIV  Soluțiile lui Burduja pentru traficul din București. Candidatul PNL atenționează să nu mai alegem cel mai mic rău: Ne-am ars de prea multe ori

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Sebastian Burduja, președintele PNL București și candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, a vorbit despre alegerile pentru Primăria Capitalei și a oferit și o soluție pentru traficul aglomerat din București.

Bogdan Chirieac: Eu aş vrea ca tot Bucureştiul şi Ilfovul să arate precum Sectorul 3. Problema este ce faci dacă îţi vine un primar şi dacă totul arată că Sectorul 1? Se prăbuşeşte toată Capitală.

Sebastian Burduja: Eu cred că ne-am ars de destule ori. Să nu mai alegem răul cel mai mic, să nu mai votăm împotriva cuiva, ci să votăm omul potrivit, cel mai bine pregătit şi pe asta mi-am bazat candidatura.

Bogdan Chirieac: Aici, din punct de vedere al CV-ului şi a ceea ce spuneţi, şi a faptului că vorbiţi corect româneşte, aţi fi omul potrivit. Să vedem, însă, dacă aveţi timpul necesar să ajungeţi la cât mai mulţi alegători. Vreau să vă întreb cum vedeţi şi când vedeţi rezolvată problema traficului? Domnul Nicușor Dan ne-a spus că nu există o soluţie, la cum s-a dezvoltat Bucureştiul, imobiliarul s-a extins ca o caracatiţă. Soluţia, zice domnia sa, este transportul public. Cum vedeţi dumneavoastră rezolvarea problemei traficului? 

Sebastian Burduja: Doar o scurtă observație: domnul Nicușor Dan, blocând dezvoltarea Bucureştiului într-un mod absurd, a împins dezvoltarea oraşului în Ilfov, în localităţile limitrofe. Problema este că pentru Bucureşti a fost rău. Pe de-o parte, că nu a luat banii pe proprietăți, taxe şi impozite locale, servicii conexe, pe de altă parte, s-au agravat toate problemele Capitalei - în primul rând problema traficului. Toţi bucureştenii vin din afara oraşului şi lucrează în centru sau în zonele aglomerate.

Ce se poate face... Vrei să încurajezi cât mai mult mersul pe jos, zone pietonale. Vrei să ai piste de biciclete.

Soluția completă oferită de Sebastian Burduja, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel