Simona Gherghe, în lacrimi, la televizor. Moment înfiorător

Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi, la televizor. Prezentatoarea de televiziune a fost profund emoționată de cazul tragic al fetiței de un an, omorâtă de o îngrijitoare la grădiniță.

O fetiță în vârstă de un an a fost omorâtă de o îngrijitoare, la grădiniță, în Israel. Mama micuței, Dorina Vintea, a povestit teribilul caz printr-o conversație telefonică, în direct, la Acces direct. Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi.

Eram la muncă și m-a sunat o educatoare de la grădiniță că Iasmine nu respiră. În trei-patru minute am ajuns, erau și poliția și ambulanța. Nu m-au lăsat să intrăm, am mers în urma ambulanței la spital. Inițial ne-au spus că e bine, apoi mi-au zis că a murit. I-am luat trupul în brațe, mi-am luat la revedere și la o săptămână ne-am întors în Repubica Moldova să o înmormântăm. Inițial au ascuns că ar fi vorba despre o crimă. După ce s-au văzut imaginile de pe camerele de luat vederi, femeia a fost arestată. Iasmine stătea într-un colț și ea o ducea ca o sacoșă și o aruncă pe jos și după îi pune o plapumă peste ea și o omoară.", a spus Dorina Vintea , la "Acces Direct".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel