Show pe Old Trafford: Man United - Bayern Munchen VIDEO. Reeditarea finalei Ligii Campionilor 1999

Manchester United a ieșit învingătoare în faţa lui Bayern Munchen, într-o reeditare a finalei Ligii Campionilor 1999.

Manchester United a învins-o încă o dată pe Bayern Munchen, duminică pe Old Trafford, într-un meci de caritate reeditare a finalei Ligii Campionilor la fotbal din 1999 dintre cele două cluburi, informează AFP. La fel ca în urmă cu 20 de ani, Ole Gunnar Solskjaer, actualul antrenor al 'Diavolilor Roşii', a fost unul dintre principalii artizani ai victoriei lui Manchester United cu 5-0 în faţa lui Bayern Munchen.

În 1999, Solskjaer, care evolua pe postul de atacant, a înscris golul victoriei în faţa bavarezilor (2-1), permiţându-le englezilor să realizeze tripla Campionat-Cupa Angliei-Cupa Ligii Campionilor. Manchester United era condusă cu 1-0 până în min. 90, înainte de a reuşi o revenire formidabilă. Duminică, Ole Gunnar Solskjaer, care a început meciul pe bancă, a deschis scorul la puţin timp după intrarea pe gazon, în faţa unui stadion pe care s-au aflat 60.000 de persoane.

VIDEO

Alex Ferguson şi-a luat apoi în serios rolul de antrenor de ocazie, la un an după o gravă operaţie din cauza unei hemoragii cerebrale. A fost pentru prima oară când Ferguson, în vârstă de 77 de ani, a revenit pe banca 'Diavolilor Roşii' după retragerea din activitate în 2013.

Ca o întoarcere în timp, David Beckham, Jaap Stam şi Paul Scholes au revenit şi ei pe gazonul arenei Old Trafford. Beckham, în vârstă de 44 de ani, a înscris două goluri pentru United, declanşând ovaţiile stadionului, în timp ce Nicky Butt şi Louis Saha au marcat fiecare câte unul. La rândul ei, Bayern a jucat cu starurile sale din 1999, Lothar Matthaus, Stefan Effenberg, Sammy Kuffour şi Carsten Jancker.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel