Secretul celei mai fragede fripturi nu are legătură cu ingredientele folosite

Rodica Mitu / 22 ian 2020 / 21:19 Salveaza PDF Comentarii
Carne
Carne

Pentru a prepara friptură fragedă există un truc simplu.

Secretul celei mai fragede fripturi nu are legătură cu ingredientele folosite.

Cercetătorul John Unruh susţine că secretul din spatele unei fripturi fragede se referă la îngheţarea prealabilă a cărnii şi apoi dezgheţarea acesteia, chiar înainte de preparare.  

Un alt aspect important: dacă tăiaţi friptura prea devreme, sucul acesteia se va revărsa în exterior, în farfurie, în loc să vă bucuraţi de întreaga saovoare.

 

VEZI ȘI: Avalanșă de vești bune, bani și cadouri pentru o ZODIE. Uimitor ce i se întâmplă!




Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27