Sebastian Ghiță: Vă dau în scris că Ponta reformează PSD

Foto: esibian.ro
Foto: esibian.ro

Deputatul Sebastian Ghiță, care a demisionat din Partidul Social Democrat în urmă cu două săptămâni, este sigur că liderul social-democrat Victor Ponta va reforma PSD deoarece a înțeles semnificația eșecului de la alegerile prezidențiale.

Întrebat, marți, la Adevărul Live, dacă are încredere în viitorul politic al lui Ponta, Ghiță a răspuns:

"Da, vă dau în scris: Ponta va reforma PSD. Oamenii i-au dat semnalul şi i-au spus să schimbe regulile jocului. L-au votat 5 milioane care au încredere în el. Să se uite şi la semnalul celor 6 milioane care nu l-au votat şi să facă un partid puternic. Nu sunt naiv şi arogant să doresc să fac partidul lui Ghiţă. O să fac ca această construcţie să nu se poziţioneze astfel".

Deputatul a arătat că Ponta a fost cel care i-a cerut să demisioneze din PSD.

"Da. A fost acea discuţie între mine şi dânsul. Am discutat despre poziţia mea faţă de reforma din partid, despre Vanghelie, în primul rând, şi ceea ce reprezenta el, cu ruşinea acea pe care o trăiam în ţară. Când voiam să spunem: Ştiţi, noi suntem de la PSD şi şef în Bucureşti îl punem pe unul Vanghelie, care aţi văzut cât de agramat şi de ciudat arată. Şi atunci viteza cu care vedeam că trebuie făcute lucrurile nu se potrivea cu viteza cu care PSD o poate dezvolta. Şi la dânşii lucrurile merg înainte, dar merg mai încet", a afirmat Ghiță.

Ponta: Ghiță a greșit! Poate fi exclus din PSD

Sebastian Ghiță povestește că l-a întâlnit pe Victor Ponta în urmă cu aproape nouă ani, când premierul participa meciurile echipei de baschet Asesoft Ploiești.

"În 2005, a venit la meciurile de baschet ale echipei şi Ponta, fără să ne ştie, s-a dus în Parlament şi a spus că felicită campioana României. Noi l-am văzut la ProTv şi i-am dat mesaj. Apoi am continuat să-l invităm la meciuri. Noi eram Asesoft şi ne îndreptam să devenim cel mai mare grup din România şi dl Ponta era deputat", declară Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel