Scopul lui Mihai Silvăşan la naţionala de baschet a României. Explicaţii pentru umilinţa cu Luxemburg

FOTO: DC News/ Sonia Baciu
FOTO: DC News/ Sonia Baciu

România a pierdut meciul cu Luxemburg din precalificările europene pentru Cupa Mondială FIBA din 2027, scor 72-76, deşi au avut un avans de 23 de puncte în ultimul sfert al meciului. A fost meciul de debut al lui Mihai Silvăşan, care a explicat, într-un interviu pentru DC Sport, de unde a venit acest rezultat dezamăgitor. 

"Cu siguranţă a fost un eşec. Sincer, nu ne-a căzut bine, atât mie, cât şi jucătorilor. Am avut doar 2 zile de antrenament înainte de acel meci. Dar am fost extrem de mulţumit şi de bucuros de cum i-am văzut pe băieţi la antrenamente, de atitudinea cu care au venit, de cum s-au pregătit. Din păcate, deşi am controlat 35 de minute din joc şi am arătat un baschet chiar bun, nu am reuşit să menţinem ritmul. Lipsa experienţei, lipsa meciurilor puternice, şi-a spus cuvântul. Nu am putut fi suficient de tari încât să câştigăm acel meci. 

Pentru mine este o onoare să accept această muncă. Nu este deloc uşoară. Baschetul românesc nu se află într-un punct înalt în elita baschetului european. Nu a fost niciodată, dar acum e destul de jos. Însă accept această provocare cu mândrie, cu onoare şi încerc să fac tot ce ţine de mine pentru a încerca să fim din ce în ce mai buni pe viitor", a declarat Mihai Silvăşan la interviurile DC Sport. 

VEZI SCOPUL LUI MIHAI SILVĂŞAN LA NAŢIONALA DE BASCHET PE DC SPORT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel